Yhdistys

Pikkis juhlii ry perustettiin maaliskuussa 2017. Tavoitteemme on kehittää Pikku Huopalahden kaupunginosakulttuuria yhtä värikkääksi kuin kotitalomme ovat. Haluamme saada alueellamme asuvat erilaiset, eri ikäiset ja eri kieliset ja -taustaiset ihmiset tekemään mukavia asioita yhdessä viihtyvyyden ja tasa-arvon hengessä.

Järjestämme kerran vuodessa kyläjuhlat, joita tekemään kutsumme kaikki alueen yhdistykset, yritykset ja asukkaat. Järjestämme myös pienempiä tapahtumia kuten vaatteidenvaihtoa, pyöräkirppistä, vieraskasvilajitalkoita ja asukasiltoja ajankohtaisista aiheista. Kannustamme kierrättämään, korjaamaan, tuunaamaan ja pitämään huolta alueestamme yhdessä. Yhteistyö muiden alueen toimijoiden kanssa on tärkeää, sillä yhdessä olemme enemmän. Tule mukaan!

Liity meihin somessa!

Pikkis juhlii -yhteisö Facebookissa

Pikkis juhlii insta

Liity jäseneksi!

Tule mukaan Pikkis juhlii ry:n jäseneksi! Jäsenenä tuet toimintaamme eikä se velvoita sinua mihinkään. Halutessasi olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme sinulle sopivimmalla tavalla. Liittyminen onnistuu täyttämällä jäsenlomakkeen täällä (Google forms) ja maksamalla jäsenmaksun. Lisätietoa: info@pikkisjuhlii.fi

Jäsenmaksut

  • Jäsenmaksu 10 €
  • Työttömät, eläkeläiset, kotona olevat 5 €
  • Ainaisjäsenyys 100 €

Y-tunnus

2835110 – 1

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste
1. Rekisterin nimi: Pikkis juhlii ry:n jäsenrekisteri
2. Rekisterinpitäjä:
Nimi: Pikkis juhlii ry
Verkkosivut: www.pikkisjuhlii.fi
Sähköposti: info@pikkisjuhlii.fi
3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus
Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa. Pikkis juhlii ry ei anna rekisteristä tietoja ulkopuolisille.
4. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka.  Lisäksi kerätään seuraavat tiedot:
  • Jäsenten yhteystiedot (postiosoite, puhelin ja sähköposti)
  • Jäsenyystiedot (jäsentyyppi, mahdollinen toimenkuva yhdistyksessä, jäsenyyden alkamisajankohta)
  • Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)
5. Rekisterin tietolähteet
Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella tai jäsenyyttä hakevan henkilön ilmoituksella jäsenhakemuslomakkeen kautta.
6. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Rekisteriin tallennettuja tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle, ei myöskään EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle
7. Rekisterin suojauksen periaatteet
1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.
2) Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee Pikkis juhlii ry:n pilvipalvelussa, jonne on pääsy rekisterin ylläpitäjällä ja yhdistyksen taloudenhoitajalla. Pikkis juhlii ry huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.