Kumppanit

Tehdään yhdessä huikea tapahtuma! Lisätietoja info@pikkisjuhlii.fi.

Kuka sinä haluat olla?

 

TODELLINEN FANI

1000€

Haluamme tehdä yhdessä toiminnallisen ja värikkään juhlan kaikille Pikkiksen asukkaille. Todellinen fani on mukana varmistamassa, että päämäärämme toteutuu. Ja koska Todelliset fanit ovat tietenkin kuin osa perhettä, annamme teille mahdollisuuden vaikuttaa tapaan olla mukana järjestämässä Pikkis juhlii -tapahtumaamme.

 

KÄYTÄNNÖLLINEN KANNATTAJA

500€

Esiintyjät haluavat loistaa lavalla ja ruokailijoille tarvitaan teltta. Käytännöllinen kannattaja mahdollistaa Pikkis juhlii -tapahtuman puitteet. Palkitsemme kiitollisina tämän lisäämällä yrityksenne logon ja yritysesittelyn pikkisjuhlii.fi-sivun kumppanit-osioon, yritysesittelyn sosiaalisen median kanavaamme ja logon painotuotteisiimme.

 

TÄRKEÄ TUKIJA

200€/Materiaalilahjoitus

Yhdessä olemme enemmän. Tärkeä tukija saa logonsa pikkisjuhlii.fi-sivun kumppanit-osioon ja painotuotteisiimme.

 

MENOSSA MUKANA

Haluaa antaa panoksensa osallistumalla tapahtuman toteuttamiseen joko liittymällä vapaaehtoisena tapahtumatiimiin, tarjoamalla huikean shown tai osallistumalla jotenkin muuten.

 

FIILISTELIJÄ

Haluaa ehdottomasti olla mukana kaikessa Pikkiksessä tapahtuvassa ohjelmassa. Fiilistelijä poikkeaa Pikkis juhlii -tapahtumassa kakkukahveilla Asukastalolla, askartelee Viiripuistossa, kokeilee suppailua lahdella, osallistuu arkkitehtikävelylle, viipyy kirppiskadulla, nautiskelee Ravintolapäivän pop-up tarjonnasta ja fiilistelee musiikkia Tilkanniityllä.