Keitä olemme?

Hanni

Olen katsellut Pikkistä vuodesta 2009 ensin koiranomistajan, sitten äidin silmin. Alue on ihana - lämmin, värikäs ja keskellä. Haluan auttaa pikkisläisiä tekemään sen puistoista, aukioista ja rannoista itselleen tärkeän ja läheisen. Innostun ideoista, ja etenkin siitä, kun pääsen toteuttamaan niitä kivassa tiimissä.

Me muut Hannista:

Hannille on sydämen asia, että kaikkien asukkaiden ääni tulee kuuluviin. Hannin rauhallisen organisointikyvyn ansiosta hommat lähtevät vauhdikkaasti liikkeelle, kunhan porukkaa löytyy mukaan. 

Minna

Lähdin mukaan Pikkis juhlii -porukkaan, koska tunnen vahvasti kuuluvani tänne. Porukassa on kiva tehdä juttuja yhteiseksi hyväksi ja tutustua samalla naapureihin. Pikkiksessä on ollut vähän toimintaa, joten halusin lähteä mukaan suunnittelemaan ja tekemään! Tykkään tehdä kaikkea käsilläni ja olen huomannut, että kun sinnikkäästi tekee, porukka lähtee kyllä mukaan.  

Me muut Minnasta:

Minna on Pikku Huopalahden metsänkeiju, huikea nainen, joka taikoo meille väriä ja silmäniloa pitkin lahtea. Hänet olet ehkä tavannut  käsityöpajoissa Kyläpajalla ja Asukastalolla. Minnassa boheemi hulluttelija yhdistyy tarkkaan tilinpitäjään joka katsoo niin yksityiskohtia kuin kokonaisuuksia. Minnan väri on vihreä.

Päivi

Olen asunut molemmilla puolilla Pikku Huopalahtea, ja kuluttanut pihojen ja puistojen hiekkalaatikoita viimeiset 7 vuotta. Minuun on voinut törmätä myös yhdessä alueen päiväkodissa, jossa hoidin ehkä juuri sinun lastasi. Täällä asuu ihania lapsia, joille haluan olla kehittämässä iloista, ilmaista juhlaa. Innostun organisoinnista, sponsoreiden etsimisestä ja kaikista näistä uusista ihmisistä, joiden kanssa olen päässyt toteuttamaan tapahtumaamme!

Me muut Päivistä:

Aurinkoiseen Päiviin on helppo tutustua. Ekstrovertti ilopillerimme tarttuu innolla asioihin ja vetää ne lempeän lujalla otteella loppuun saakka. Huippuluotettava, energinen nainen!